12 مدل بهترین پلوپز یک کاره و چند کاره { ایرانی و خارجی }
با گذشت زمان و در دنیای امروزی که بیشتر خانوم ها به کاربیرون مشغول هستند و زمان کافی برای درست کردن غذا ندارند.پلو پز یکی از لوازم برقی آشپزخانه است که کار رو برای بانوان آسان کرده تا بهترین غذا رو برای خانواده تهیه کنند.
برنج یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی می باشد که خیلی از افراد به آن علاقه مند هستند. اما باید بدونیم که در کنار برنج آماده کردن سریع خورشت ها می توان از وسایلی مثل زود پز و سرخ کن استفاده کرد.
یکی از لوازم مورد نیاز در آشپزخانه ها پلوپز برقی است. این محصول پرکاربرد بوده و بهترین وسیله برای پختن برنج در کمترین زمان می باشد. پلوپز بیشتر مختص کسانی است که مشغله کاری زیادی دارند و زمان کمی برای پخت برنج دارند. پلوپزهای جدید با امکانات جدیدتری ارائه شده اند تا افراد را درگیر خود کنند. در برخی از پلوپزها بعد از پخت برنج به صورت خودکار خاموش می شود. شما می توانید در هنگام پخت برنج برنامه دلخواه خود را تنظیم کرده و خانه را ترک کنید.
پیشنهاد مطالعه : راهنمای خرید سبزی خرد کن
راهنمای خرید پلو پز
ظرفیت
پلوپزها در اندازهها و ظرفیتهای ۲، ۴، ۶، ۸، ۱۰ و ۱۲ نفرِ تولید و وارد چرخهی فروش میشوند، پلوپزی با ظرفیت سه فنجان برای یکتا سه نفر کافی است. متناسب با افزایش جمعیت خانواده، ظرفیت پلوپز هم باید بزرگتر باشد.
حرارت قسمت بیرونی
پلوپزی که کیفیت نداشته باشد، قسمت بیرونی آن داغ میشود و شما قادر نیستید بهراحتی با آن کارکنید و چهبسا باعث سوختگی انگشتان هم بشود.
شستن ظرف داخل پلوپز
ظرف داخل پلوپز باید بهراحتی قابل جدا شدن باشد و برنج به آن نچسبد، این قابلیت شستوشوی آن را آسان میکند و تهدیگ خوشطعم و خوشرنگ آنهم بهسادگی جدا میگردد.
داشتن تایمر و گرمکن
پلوپزی که مجهز به تایمر باشد، به شما امکان میدهد که شروع کار آن را برای هر ساعتی که تمایل دارید، تنظیم کنید. اگر پلوپز شما خاصیت گرمکنی داشته باشد، غذا را بعد از آماده شدن، تا مدتی گرم نگه میدارد تا شما غذایی گرم و دلچسب میل نمایید.
پیشنهاد مطالعه : راهنمای خرید غذا ساز
سهولت استفاده
عمدهترین دلیل استقبال از پلوپز و خرید آن، سادگی کار با آن است، قبل از خرید، دقت کنید که کار با پلوپز دشوار و پیچیده نباشد، مطالعه دقیق دفترچهی راهنما راهگشاست.
جنس ظرف پلوپز
جنس ظرف پلوپز باکیفیت پخت غذا ارتباط مستقیم دارد، بهتر است جنس ظرف پلوپز از استیل ضدزنگ باروکش نچسب باشد، زیرا هم مقاوم است و هم آسان شسته میشود. البته کیفیت روکش هم باید مورد ملاقه قرار گیرد، جنس ظرف ممکن است از تفلون یا رویهم باشد، اگر علاقهمند به تهیهی کیک هستید، تفلون مناسبتر است.